Beste kunde!

Også i år velger vi å, i stedet for å sende ut julekort og julegaver til våre kunder, donere en sum penger til ulike veldedighetsprosjekter.

I Unident synes vi at det er alles ansvar, både som virksomhet og medmenneske, å gjøre det vi kan for dermed å utgjøre en forskjell. Gjennom vår støtte til veldedighet og ideelle virksomheter vil vi være med og bidra til en bedre verden, til å begynne med for dem som trenger det mest.

Også i år velger vi derfor, i stedet for å sende ut julekort og julegaver til våre kunder, å donere en sum til vår vennorganisasjon Operation Smile. Operation Smiles medisinske frivillige stiller opp med sin tid, sin kompetanse og sitt engasjement for å forandre livet til tusenvis av barn over hele verden. Visjonen er at ingen barn i verden skal krenkes eller tvinges til å leve bortgjemt på grunn av en ansiktsdeformitet som kan behandles. Den visjonen støtter også vi i Unident opp om.

Vi støtter også et samarbeidsprosjekt med å etablere en ny tannklinikk i Kenya. Dette er et samarbeid mellom Tannleger Uten Grenser (TLUG), Zelmerlöw & Björkman Foundation (ZBF) og TePe, som sammen investerer i dette prosjekt for å skape muligheter til å drive undervisning og langsiktig forebyggende arbeid, men også kunne tilby den tannpleie som er nødvendig.

Vi ønsker dere alle en riktig

God Jul og et Godt Nyttår!

 

Les mer om Unidents sosiale ansvar her >

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.