Se vår nye kundeavis!

Tema nytt år ny drakt og kort refleksjon om 2020 og adferdsendringer i bransjen

Det er nok mange av oss som har ønsket at verden kunne gå litt saktere for en liten stund? De fikk sine ønsker oppfylt, da verden brått ble annerledes for oss alle i mars i fjor. Det er enda godt at vi mennesker er tilpasningsdyktige, men personlig er jeg glad for at vi ikke visste at det skulle minst ta ett år, før vi ser lettelser i restriksjoner og mindre begrensninger i livene våre.

Vi på Unident har benyttet tiden i denne perioden godt med forbedringer innen flere områder, og i tillegg har vi tatt frem ny ”slogan” We'll back you up. I vårt strategiarbeid er kundene våre det viktigste vi har, og god service og support i alle ledd skal være i vårt DNA, alltid.

Ser frem til 2021 med alt godt det vil bringe!

Stay Safe & Carry On!

thomas-tandberg-unidentnorgeTHOMAS TANDBERG
Daglig leder/Salgsleder Unident AS

 

 

Unident-well-back-you-up

Se Unidents nye avis
– KLIKK HER >>

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.