Unident acquires Indental in Norway

PRESS RELEASE – Oslo, Mai 2021

Indental, et av Norges ledende tanntekniske laboratorier blir nå en del av Unident. Indental er et fullsortiments laboratorium med en imponerende 50 års historie. Oppkjøpet vil styrke Unidents sortiment, kundetilbud og posisjon i det norske markedet.

Unident er en ledende nordisk dental leverandør som tilbyr tannhelsen alt innen forbruksmateriell, utstyr, digitale produkter og tjenester og tanntekniske løsninger. Oppkjøpet av Indental gir Unident mulighet til å tilby et bedre utvalg og service til sine kunder. Indental har mer enn 50 års erfaring og er et av Norges ledende tanntekniske laboratorium. Indental-teamet tilbyr et høyt faglig nivå og god kvalitet til sine kunder i Norge og Unident kan styrke sin tilnærming til hele dental industrien.

«Denne transaksjonen er helt rett for oss og i tråd med vår strategi. Indental-teamet vil virkelig styrke oss i å fremstå som en enda mer attraktiv partner med sin kompetanse og anerkjennelse i markedet. Det er i linje med vårt slagord «We`ll back you up». Indental er et kvalitets laboratorium med et sortiment som kompletterer og styrker Unidents omdømme og tilbud til våre kunder.»
– THOMAS TANDBERG, COUNTRY MANAGER UNIDENT NORGE

«Vi er veldig tilfredse med å samarbeide med Unident og å fortsette med å tilby våre kunder kvalitetsarbeider og høy faglig kompetanse. Å være en del av en ledende nordisk dental leverandør gir oss en meget god plattform til å fortsette og videreutvikle god service og kompetanse til våre kunder, tross vekst. Jeg ser frem til å arbeide sammen med Unident og er overbevist om at vårt samarbeid vil styrke oss som en tillitsfull partner til våre kunder.»
– BÅRD LEVORSEN, CEO INDENTAL

Begge parter har blitt enige om å ikke utlevere noen informasjon om vilkårene i avtalen.
Ved spørsmål, vennligst kontakt:
Thomas Tandberg, Country Manager Unident Norge, +47 95 83 25 88.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

OM UNIDENT:
Unident har utviklet den profesjonelle tannhelsen med innovative løsninger siden 1992. Unident er en ledende nordisk dental leverandør som tilbyr fullsortiment innen alle områder på en tannklinikk, som forbruksmateriell, utstyr og relatert service og support. Unident har virksomheter i Sverige, Norge, Danmark, Finland og hovedkontor i Falkenberg, Sverige. Konsernet har over 200 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner SEK.
unident.no

OM INDENTAL:
Indental ble etablert i 1974 og er i dag et ledende norsk digitalt full service tannteknisk laboratorium med høy kompetanse innen CAD/CAM, smile design og estetisk tannbehandling. Indental er lokalisert i moderne lokaler med state-of-the art teknologi i sentrale Oslo. Selskapet har 14 ansatte og en omsetning på ca. 20 millioner NOK.
indental.no

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.