Kjære kunder!

Vi er alle med på noe vi aldri har opplevd tidligere. Konsekvensene av koronaviruset er dramatiske – humanitært, for våre samfunnsfunksjoner og for bedrifter og næringsliv. Situasjonen innebærer også en stor utfordring for alle aktører innen tannhelsen; pasienter, klinikker, leverandører, logistikkbedrifter og produsenter. Vi på Unident vil gjøre vårt ytterste sammen med dere og våre leverandører at ta oss gjennom denne vanskelige tiden og fortsette å utvikle tannhelsen. Vi beklager eventuelle vanskeligheter men håper at dere har forståelse for situasjonen, som vi alle er påvirket av.

TEXT: Unident AS

Grunnet den vanskelige situasjonen vil vi informere dere om følgende:

Leveranser kan ta lengre tid
• Vi ser midlertidig økt etterspørsel etter visse produkter, hvilket kan lede til lengre leveransetider. Det gjelder fremfor alt hansker, desinfeksjon og munnbind.
• Vi opplever for øyeblikket leveranseproblemer i enkelte produktområder.
Situasjonen om leveranse endres fortløpende og vi forsøker gi så bra informasjon vi kan ved endringer.

Noe lengre svartider
Vi arbeider sterkt redusert om dagen. Dette kan innebære at dere må vente litt lengre enn normalt for å få svar på mail eller telefon. – vi i er her og vil hjelpe til der det behøves.
Dere når oss på telefon: 33 03 57 70,
E-post: info@unident.no

Webinarer og onlinekurser
Siden det er et forsiktighetsprinsipp med kundebesøk, eventer og kurser i den nærmeste fremtid, har dere mulighet for kurser på distanse sammen med oss og våre leverandører. Se våre kurssider der det finnes flere kostnadsfrie webinarer.
Les mer om KURS & EVENT >

Vi arbeider med å ta frem ulike online-løsninger på våre tjenester og kan nå tilby følgende:

Få tilgang til klinikkens IT-miljø hjemme
UNIDENT HJEMMEKONTOR er en smidig løsning for at du kan arbeide hjemme og få tilgang til samme informasjon som om du var på klinikken.

Kontakt oss for mer informasjon om Unident Hjemmekontor, tlf. 33 03 57 70

Unident takker for Deres tillit i denne vanskelige perioden. Ta kontakt med din representant eller vår kundeservice om du har spørsmål eller funderinger.

Ta vare på deg og dine!

 

 

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.