Er dere usikre på IT-miljøet deres?

Den nye GDPR-loven stiller høye krav, og fra og med 25. mai 2018 kan det bli riktig dyrt for dem som ikke har full kontroll over de personopplysningene de disponerer over på klinikken.

TEXT: Unident AB

Er dere usikre på IT-miljøet deres – ikke risiker noe, vi hjelper dere!

Vi tar dere gjennom de eventuelle hindrene dere kan møte i forbindelse med de nye reglene, og utarbeider en sikkerhetspolitikk for klinikken. Vi hjelper dere med å beskytte klinikken mot tap av data, og viser hvordan dere skal rapportere eventuell inntrenging iht. de strenge reglene som snart begynner å gjelde. Med bøter på opptil 4 % av årsomsetningen ved hendelser er det ingen grunn til ikke å handle allerede nå.

Klikk her for å lese mer om et sikkert IT-miljø

Skap et trygt IT-miljø

Vi har satt sammen en «mind-map» med anbefalte rutiner som hjelper dere å skape et trygt IT-miljø på klinikken. Last ned rutinene på vår side om IT-sikkerhet.

Klikk her for å laste ned PDF

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.