Om Unident

Unident ble startet i 1992 av tannlegesønnene Marcus og Christian Nordvall. Unident har kontor i Stockholm, Horten, København og Helsingfors, i tillegg til hovedkontoret i Falkenberg. Ca. 200 personer arbeider i dag i konsernet. Hos oss pågår det et kontinuerlig arbeid med å finne nye og interessante dentalprodukter. Vi samarbeider med flere av verdens ledende produsenter av dentalt utstyr og dentalmateriale, og hvert år lanserer vi en rekke interessante nyheter på det skandinaviske dentalmarkedet. Vi tilbyr også utstyr og klinikkbygging. Vi hjelper deg med alt fra å bygge klinikken til å levere og installere alt du trenger for å ha en fungerende praksis. Vi utfører naturligvis service og support som gjør at du som kliniker kan føle deg trygg.

Fra digital røntgen til det digitale avtrykket

Fra digital røntgen til det digitale avtrykket – å digitalisere tannpleien har blitt vår signatur!
Allerede på 90-tallet lanserte Unident digital røntgen for tannpleien i Sverige. Etter installasjon og vedlikehold av mer enn 7 500 behandlingsrom og i 11 av Sveriges fylker kan vi nok påstå at vi er det dentalforetaket som har aller lengst erfaring i bransjen med nettopp digital røntgen, en erfaring vi gjerne deler med andre!

Alltid bredt og aktuelt produkttilbud

Alt du ønsker innen dentalforbruk selges i vår webshop 24 timer i døgnet. Der finner du også aktuell informasjon om produktene. Hvis du savner noe, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice, som bistår deg på beste måte.

Hos oss finner du alle dine yndlingsleverandører

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.