Besøk Unident på Midt-Norgemøtet 2020!

Kom innom Unident, og se våre moderne løsninger og produkter som passer for din klinikk. Vi har løsninger som kan forenkle din arbeidsdag som Onepix røntgenprogram, Intraoral avtrykkskanning, Invisalign og The Wand bedøvelsessystem. Unident er totalleverandør og vi kan hjelpe deg med små og store prosjekter – vi har produkter og løsninger til alle!

Midt-Norgemøtet (Clarion Hotel & Congress), Trondheim – 23.-24. april 2020

Her er noen av våre produkter & tilbud:

Root ZX Mini

Populær apekslokator fra Morita.

Tilbud kr. 10.990,-
(Ord. pris kr. 12.900,-)

Les mer Lukk

E-Connect S endomotor

Trådløs endomotor med innebygd apekslokator.

Tilbud kr. 10.990,-
(ord. pris kr. 14.500,-)

Les mer Lukk

P5 Newtron ultralyd

Satelec ultralydscaler u/lys fra Acteon.

Tilbud kr. 12.500,-
(ord. pris kr. 14.500,-)

Les mer Lukk

Wand STA Bedøvelse

Tilby dine pasienter en mer smertefri bedøvelse.

Tilbud kr. 24.999,-
(ord. pris kr. 32.000,-)

 

 

Les mer Lukk

Herdelampe LED

Premium Plus Herdelampe LED.

Tilbud kr. 2.990,-

Prophylaxis apparat

AirFlow fra EMS. (u/trillebord)

Tilbud kr. 94.375,-
(ord. pris kr. 10.6563,-)

Les mer Lukk

HD Røntgensensor

Uovertruffent nivå av oppløsning.

Tilbud kr. 32.125,-
(inkl: 5 års garanti)

Les mer Lukk

BA Hånd/vinkelstykker

Ultimate 1:5 Rød Vinkelstykke.
Tilbud kr. 7.990,-
(ord. pris kr. 9.600,-)

Les mer Lukk

Onepix bildeprogram – samler alle røntgen og kameraprodukter i ett og samme program!

Med Onepix får klinikken et felles bildeprogram – og på alle steder, hvis dere har en større virksomhet. Skal bildedatabasen deles mellom flere klinikker? Ikke noe problem! Onepix er Skandinavias mest populære bildbehandlingsprogram for tannhelsen. Så langt er det i bruk på over 8.000 behandlingsrom.

Det digitale avtrykket

Det digitale avtrykket er i ferd med å erstatte det tradisjonelle, og statistikken taler sitt tydelige språk med en økning på hele 1400 % i årene 2015–2017. I Norden benytter over 1500 klinikker nå digital skanning, noe som viser at teknologien definitivt er moden.

Alle momentene er brukervennlige, og den digitale skanningen forenkler det daglige arbeidet på klinikken – i dag og mange år fremover.

På Unident vil du finne kjente intraorale skannere som 3shape TRIOS og iTero.

Invisalign clear aligner

Ønsket om vakrere tenner har gjort at flere og flere voksne velger å regulere tennene (Les mer). De siste årene har det vært en dramatisk økning i interessen for tannregulering, og antallet konsultasjoner om tannregulering er femdoblet blant voksne pasienter. En av grunnene kan være de nye metodene som gjør at tannreguleringen i prinsippet er usynlig. Invisalign og Invisalign Go − de spesialutviklede skinnene for estetisk tannregulering tilpasset allmenntannleger − er verdens mest brukte aligner-system, med over 7 millioner pasienter behandlet.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.