Fullt

12 februar 2021 Online

Nordisk heldagskurs

Online sertifisering for Invisalign Go

– det klare alternativet til tannregulering!

For å bli Invisalign Go-sertifisert tilbyr vi nå, sammen med Align som er produsent av Invisalign, et nytt opplæringsprogram i flere deler. Dette kurset er helt online, for deg som ikke ønsker å reise eller delta på våre fysiske kurs. Opplæringen foregår på engelsk.

Invisalign Go-sertifisering begynner med en web-basert ortho opplæring. Så tar du dette online-kurset med forelesninger og praktiske leksjoner.
Etter sertifiseringskurs tilbys e-Connect-kurs der du får hjelp med å velge passende pasienter for behandling og lage en behandlingsplan, samt tilgang til brukerhjelp og støtte fra erfarne Invisalign Go-tannleger.
Den siste delen av studiet er en Study Club, omtrent tre måneder etter sertifiseringen. Her har du muligheten til å ta med egne casus for å diskutere.

Siden 2000 har mer enn 80 000 tannleger blitt sertifisert for Invisalign, og over 8 millioner pasienter er med hell blitt behandlet. I Norden har 1500 tannleger allerede sertifisert seg for å tilby Invisalign-behandlinger på sine klinikker.
Når blir det din tur?

Sted:

Online kursus

Dato og tid:

Online: Fredag 12. Februar, kl. 08:30-18:00
E-connect/Webinar 1: (Dato og tid vil komme senere)
E-connect/Webinar 2: (Dato og tid vil komme senere)
Studyclub: (Dato og tid vil komme senere)

 

Målgruppe:

Tannleger.

Etter opplæring tilbyr vi å komme ut og holde en trening for resten av personalet.

Pris:

1 145 euro

I kurskostnaden inngår forberedende nettbasert kurs, Online sertifiseringskurs samt kom i gang-kurs – se kursinnhold for detaljer.

Språk:

Engelsk

Min. antal:

17 deltakere.

Kursinnhold:

Før sertifiseringskurset:
Du starter med et nettbasert grunnkurs (SAFE Orthodontic Learning Modules). Her får du også rede på hva du skal tenke på og forberede før sertifiseringskurset.

Online Sertifiseringskurs:
Denne kurs inneholder blant annet forelesninger og praktiske moment.
Du vil få 20% rabatt på alle behandlinger i løpet av de tre første månedene etter opplæringen. Etter kurset sender vi deg også en startpakke.

Etter sertifiseringskurset:
På to web-baserte «e-Connect»-kurs får du ytterligere hjelp til å komme i gang med Invisalign. Du får hjelp til å velge riktige pasienter for en behandling og hvordan du oppretter en personlig behandlingsplan.

«Kom i gang-hjelp» fra Unident:
Personale fra Unident hjelper deg å komme i gang med dine Invisalign-behandlinger. Vi kommer ut til klinikken deres eller støtter dere via Skype/teamviewer/telefon – det som passer best.

Brukerhjelp og telefonsupport:
På «Aligner Consulting»s brukerforum vil du motta svar innen 24 timer av Nimmi Holstein, rutinert tannlege med lang erfaring med Invisalign. Du har også alltid mulighet til å kontakte Aligns spesialopplærte telefonsupport for spørsmål.

Videreutdanning:
Study Clubs – halvdagskurs med interessante forelesninger og mulighet til å treffe kollegaer som også jobber med Invisalign.

Invisalign Doctor Site:
Etter kurset får du tilgang til «Invisalign Doctor Site». Der planlegger du og sender inn dine pasientkasus til Invisalign. Der har du også mulighet til å bestille forbruksvarer og markedsføringsmateriale. Du har dessuten mulighet til å bestille online-møter med klinisk support for å granske dine planlagte behandlinger.

Begynn med å fylle ut interesseskjemaet nedenfor. Du vil deretter få en e-post fra Align som du må bekrefte før du blir registrert til kursprogrammet.

 

Foreleser

Tannlege Nimmi Holstein

Tannlege Nimmi Holstein

Dr. Nimmi Holstein has over eleven years of clinical experience with Invisalign.

Del:

Flere arrangementer:

Se alle arrangementer
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. For å kunne utnytte alle funksjoner på vårt nettsted må du oppgradere nettleseren. Klikk på lenken nedenfor for anvisninger om hvordan du oppdaterer nettleseren.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the links below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruker du Windows XP som operativsystem?
Microsoft har sluttet med all support for operativsystemet Windows XP, og ingen flere sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt ut. Bruker du i dag Windows XP, anbefaler vi deg å oppgradere operativsystemet til et nyere system.

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to a newer system.