Utstyr

 

Digora fosforskanner

  • Rask og automatisk skanning på bare 4 sekunder
  • Kan plasseres sentralt og deles av inntil 8 behandlingsrom
  • Unik hygiene gjennom håndfri betjening og innebygd UV-desinfeksjon
  • Displayet viser siste røntgenbilde og pasientnavn
  • Perfekt bildekvalitet

XO – Basert på mer enn 65 års erfaring

Units fra XO Care giver plads til dine individuelle behov, ønsker, smag og værdier. Uanset om du fokuserer mest på effektivitet, behandlingsteknikker, ergonomi og/eller patientens oplevelse, er du sikker på, at alle XO produkter lever op til de højeste krav indenfor kvalitet, funktion og design.

 

Uniter Digitalt avtrykk Intraoral røntgen
Valg en unit fra oss, og du får fair service, fri support, lange garantier, valgri finansiering og opplæring med på kjøpet Fremtiden er her! Start med digitalt avtrykk. Opplev digitalt avtrykk på klinikken – rask, enkel & mer pasientvennlig. Bildekvalitet og oppløsning av ypperste klasse. For deg og din klinikk som ønsker det beste. Full garanti og support i hele leieperioden.

 

3Shape – med kvalitet i fokus

TRIOS er den prisbelønte digitale avtrykkskanneren som forbedrer pasientopplevelsen, minsker tiden for pasient i stolen og gir nye muligheter for behandling. I motsetning til mange andre skannere får du med TRIOS kontinuerlige programoppdateringer og valgfrie behandlingsmoduler – for å sikkerstille at din klinikk alltid ligger i forkant.

 

Panorama/CBCT Sterilen Belysning
Unident har markedets største utvalg av Panorama- og CBCT maskiner. Kvalitetsprodukter for sterilisering og rengjøring på klinikken. Det siste innen belysning – som passer deg og din klinikk.

 

 

Få kontroll på dine kostnader
– og en garantert høy driftssikkerhet

Unident Fair service er en avtale om årlig ettersyn og service på ditt utstyr, som er basert på en fair pris, ærlighet og en åpen dialog, ved å ta ansvar for det tekniske på din klinikk.

Vi avtaler dato og tidspunkt for
 service i samråd med klinikken.

Ring oss på tlf: 33 03 57 70

Adress

UNIDENT AS
Postboks 1045
3194 Horten

Gamleveien 36
3189 Horten

TELEFON 33 03 57 70

E-POST

info@unident.no