Om oss

Om Unident

Unident har levert høykvalitative produkter til tannhelsen siden 1992 og samarbeider med ledende leverandører og produsenter mot våre Skandinaviske kunder. Unident er en totalleverandør innen dentalbransjen og omsetter 400 millioner totalt og har 150 ansatte, derav 34 ansatte i Norge. Hovedkontoret er i Falkenberg, Sverige med salgskontorer i Horten, København, Helsinki og Stockholm.

Unidents Visjon

Er å være førstevalget i hele Skandinavia når det gjelder å skape tydelige og opplevde merverdier til tannlegen/tannklinikken.

Unidents Misjon

Er å gjøre hverdagen litt enklere for alle som er ansatt i tannhelsen og bidra til en høy kvalitet og kundetilfredshet hos sluttkunden.

Forretningsidè

Med engasjerte medarbeidere, bransjens beste adferd og et bredt produktspekter skal tannhelsen inspireres til å velge oss som samarbeidspartner.

Unident streber hver dag for å ligge i front med nye løsninger og produkter til tannhelsen. Medarbeider innflytelse, ansvar og forrentningssans skaper et åpent, kollegialt og vennlig arbeidsmiljø, der alle gjør det lille ekstra for vekst og utvikling av selskapet.

Adress

UNIDENT AS
Postboks 1045
3194 Horten

Gamleveien 36
3189 Horten

TELEFON 33 03 57 70

E-POST

info@unident.no