SV | NO | DK            Logga in | Kundetjeneste: 33 03 57 70 | 

Unidents historie - Tidslinje


Navigere i vår tidslinje ved å klikke på bildene i tidslinjen, 
eller klikk på pilen til høyre

Om Unident

Virksomhet i hele Skandinavia

Unident ble startet i 1992 av tannlegesønnene Marcus og Christian Nordvall. Unident har kontor i Stockholm, Horten og København, i tillegg til hovedkontoret i Falkenberg. Drøyt 100 personer arbeider i konsernet.

Alltid bredt og aktuelt produkttilbud

Det pågår kontinuerlig et arbeid med å finne nye og interessante dentalprodukter. Et tett samarbeid med flere av verdens ledende produsenter av dentalt utstyr og dentalmaterialer er viktig, og vi samarbeider med kjente varemerker og produsenter som f.eks. Cefla, Sirona Dental, Vatech, Wand, Composipost, Kerr, Heraeus og Geistlich med flere. Hvert år lanserer vi en rekke interessante nyheter på det skandinaviske dentalmarkedet.

Nå tilbyr vi også utstyr og oppbygging av klinikker. Som kunde kan vi hjelpe deg med alt fra å bygge klinikken til å levere og installere alt du trenger for å ha en fungerende praksis. Vi utfører naturligvis service og support som gjør at du som kliniker kan føle deg trygg.  

Unident har vært og er markedsledende i Sverige innen digital røntgen. Vi er forhandlere av Schick-sensorene fra Sirona Dental Inc- (tidligere Schick Technologies, USA) - verdens største produsent av digitale røntgensystemer med over 50 % av verdensmarkedet.

Halvparten av svenske private tannleger i likhet med 11 av Sveriges fylkestannlegetjenester velger å digitalisere sin praksis med verdensledende Schick fra Unident.

Unident holder for tiden på å utvide produkttilbudet på forbrukssiden. Det kommer nye produkter nesten daglig, og det meste er tilgjengelig i vår nettbutikk 24 timer i døgnet. Der finner du også all aktuell informasjon om produktene. Hvis du savner noe, er du mer enn velkommen til å kontakte vår imøtekommende kundetjeneste, som bistår deg på beste måte.

Nyheter og markedsføring

Kraftfull markedsføring er en viktig del av vår virksomhet, og vi har en egen markedsavdeling som arbeider med å bygge varemerker, posisjonering og reklameproduksjon. Vi hjelper også til med å markedsføre kundene våre – tannlegene, f.eks. for å få flere pasienter til en klinikk eller fortelle om ny teknologi. Internett er vår viktigste markedsføringskanal, og her ligger vi langt fremme i arbeidet med segmentert markedsføring via vår kundedatabase.

Behagelig og estetisk tannpleie

Unidents formål er å gi pasienter bedre og mer behagelig tannpleie. Mange av våre produkter, f.eks. dentallaser og "The Wand" bedøvelsesinstrument, bidrar aktivt til å redusere smerte og tannlegeskrekk. Digital røntgen gir vesentlig mindre stråling. Isolite er et unikt tannisoleringssystem som gir deg total kontroll over det orale miljøet – ved på en behagelig måte å holde pasientens munn åpen og tunge og kinn tilbaketrukket. Vi arbeider naturligvis mye innen området estetisk tannpleie, med blant annet tannbleking.

Artilabs tannteknikk

Artilabs er vårt fullservice-laboratorium i Västerås. Våre tannteknikere har forskjellig bakgrunn og ulik spesialkompetanse for å dekke kundenes behov. De ansattes kompetanse er hjørnesteinen i selskapets fremtid, og er noe som utvikles kontinuerlig sammen med ønskene fra markedet. Vi arbeider utelukkende med den nyeste teknologien, de beste materialene og de mest kunnskapsrike medarbeiderne.

Våre medarbeidere

Vi er en munter gjeng der mange har kjent hverandre i lang tid, noe som skaper et åpent og uformelt arbeidsklima med mye latter og intense diskusjoner. Vi er en prosjektstyrt organisasjon og jobber mye i team. Her arbeider initiativrike personer som selv tar ansvar for sin planlegging og sine arbeidsoppgaver.

Virksomhetspolicy

Ledelse og personale hos Unident arbeider kontinuerlig med miljø- og kvalitetsarbeid. Unident oppfyller alltid lover, forskrifter og andre krav, og arbeider kontinuerlig med å forbedre kvalitets- og miljøstyringssystemet og forebygge forurensning. Ledelsen tilfører de ressursene som kreves for å fastsett og følge opp virksomhetsmål, og gir alltid sin støtte.

Ved å lytte til kunden kan vi sammen virkeliggjøre vår forretningsidé:

"Gjennom engasjerte medarbeidere, bransjens beste kundeservice og et bredt produkttilbud skal tannpleien inspireres til å velge oss som samarbeidspartner."

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand