Om Nextsys

Om Nextsys

Unident AS utvikler og markedsfører elektroniske journalsystemer for private tannleger, fotterapeuter, akupunktører og andre alternative behandlere. Unident ønsker å være en foretrukket leverandør for ALT man trenger til klinikken.

Historie

Nextsys AS ble etablert i 2002. Nextsys Dental Office ble lansert i 2003. Samme år ble det åpnet kontor på Høgskolen Buskerud. I 2004 ble de første instalasjonene på Nextsys Flexi gjennomført.

I juni 2010 ble Nextsys AS en del av Dental Sør gruppen. Dental Sør gruppen består av Dental Sør og Dental Sør Røntgen og representeres som en totalleverandør av tannlegeutstyr og digitalt røntgenutstyr.

Høsten 2012 samlokaliseres Dental Sør Røntgen og Nextsys AS til felles kontorer på Lierskogen og leiekontrakten med Høyskolen Buskerud på Kongsberg avsluttes. Nextsys AS vinner anbudsavtale med eTann prosjektet hvor 6 fylkeskommuner velger Nextsys Dental Office som nytt journalsystem. Prosessen med å tilpasse programmet til fylkeskommunenes krav starter.

I 2013 bytter Dental Sør Røntgen navn til Dental Digital Norge og samarbeidet med Dental Sør avsluttes. Dental Digital har nå ingen produkt begrensninger og kan selge alle varer. Samlokaliseringen med Nextsys AS fortsetter og Nextsys får etterhvert ny daglig leder.

I løpet av 2014 og 2015 brukes store ressurser på arbeide for eTann prosjektet og i 2015 forsøkes det etablering av Dental Digital Danmark. Dessverre går alle firmaene konkurs i oktober 2015 og Unident AS kjøper opp konkursboet.

Desember 2015 flytter de ansatte som får fortsette i Unident AS til Unidents lokaler i Horten.

Nextsys journalsystemer har blant markedets mest fornøyde brukere. Dette oppnår vi ved god oppfølging av brukerne og enkelt brukergrensesnitt.

 

Adress

UNIDENT AS
Postboks 1045
3194 Horten

Gamleveien 36
3189 Horten

TELEFON 33 03 57 70

E-POST

info@unident.no