Invisalign

Invisalign

Gjennomsiktige skinner
Et ønske om vakrere tenner har gjort at flere og flere voksne velger å få tannregulering. I de senere år har det vært en dramatisk økning i interessen for tannregulering og antall konsultasjoner på regulering har blitt femdoblet blant voksne pasienter. En av grunnene kan være de nye metodene som gjør tannregulering i prinsippet usynlig. Invisalign er verdens mest brukte Aligner-system – med over 5 millioner behandlede pasienter.

Oppdag Invisalign Go

Invisalign Go gir allemenntannleger en mulighet til å behandle flere pasienter. Align har med sin ”clear aligner” teknologi skapt en forenklet metode som guider deg gjennom identifisering, planlegging og behandling av estetiske kasus. Men det er mer enn bare en enkel løsning for tannregulering. Invisalign Go gir pasienter en mulighet til å smile med selvtillit – sammen med deg.

For å identifisere hvilke pasienter som passer for en Invisalign-behandling, laster du opp intra- og ekstraorale bilder – og får en anbefaling tilbake.

 

 

 

Bli sertifisered for Invisalign Go

For å bli Invisalign-sertifisert, tilbyr vi nå et nytt treningsprogram i flere deler. Kurset inneholder både webbaserte deler, forelesningar og hands-on moment. Vi tilbyr også “Komme-igang hjelp” og videreutdanning etter kurset, samt tilgang til Brukerhjelp og telefonsupport innen 24 timer av rutinerte tannleger med lang erfaring med Invisalign.

 

Se våre kurser her

 

 

Øk mulighetene for din klinikk, med digital skanning

• Bruk  iTero digital skanning for å vise pasienter utfallet av deres Invisalign behandling.
• 3X raskere ClinCheck
oppsett
• 10X færre avslag
• 3D visualisering for presis presentasjon
• Bedre pasientopplevelse

 

Les mer >  

Med Invisalign får du mer

Online opplæring

Opplæring online spesielt designet for tannleger.

Support 24 timer

Kontinuerlig støtte og veiledning med et 24-timers forum

Hands-on kurser

Praktiske hands-on kurser som lærer deg å behandle med tillit.

Webinar

Utdanning etter ønske via webinar.

 

 

Invisalign Outcome simulator

Hjelper pasienten å visualisere sine forventede resultater fra en Invisalign-behandling.

Play Video
Play Video

Invisalign Made to move

Da Kirstiana bestemte seg for å forandre hennes smil, fant hun tilliten til å leve livet hun alltid ønsket som student, skuespiller og kone.

Titta på hennes inspirerande Made to Move Story för att ta reda på hur hennes resa med Invisalign startade. Se på hennes inspirerende Made to Move Story for å finne ut hvordan hennes Invisalign-historie startet.

Adress

UNIDENT AS
Postboks 1045
3194 Horten

Gamleveien 36
3189 Horten

TELEFON 33 03 57 70

E-POST

info@unident.no