SV | NO | DK            Logga in | Kundetjeneste: 33 03 57 70 | 

VIKTIG INFORMASJON – om Windows 10

Vent med å oppgradere til nye Windows 10
For å sikre at applikasjonene Onepix og C-takt Link, fra Unident, fungerer på en sikker måte i Windows 10 jobber vi nå med en godkjenningsprosess for disse applikasjonene. 

Bruker dere CDR DICOM så anbefaler vi å oppgradere til Onepix allerede nå for å sikre at dere er klare for Windows 10.
 
Microsoft har i mai sendt ut en oppdatering til Windows 8- og Windows 7-brukere. Oppdateringen legger seg som et symbol (Windowsflagg) nede i Meldingsfeltet (ved siden av klokken). Microsoft tilbyr kostnadsfri oppgradering i ett år etter release, og man kan allerede nå reservere oppgraderingen.

Dette ikonet vises når Windows oppgraderingen er tilgjengelig.    
Vent med å oppgradere 

Vi på Unident vil fraråde å oppgradere deres datamaskiner til Windows 10 før våre applikasjoner, Onepix og C-takt Link, slippes i versjoner som er godkjent for Windows 10. 
 
Røntgenprogrammet Onepix er klasset som et medisinsk produkt og får i hht lovverket ikke brukes på andre operativsystem enn de som er godkjent av produsent. I dag er det Windows 7, Windows 8, Server 2003, Server 2008 og Server 2012. 
 
Det utstyret som dere bruker i Onepix, slik som sensorer, intraorale kameraer, panorama etc. er også medisinske produkter. Enn så lenge har ikke produsentene sluppet drivere som er godkjente for Windows 10. Når disse er tilgjengelig, vil vi informere om dette. 
 
Kontakt gjerne deres øvrige leverandører av journalsystem og andre virksomhetskritiske program for informasjon om når de kan tilby en Windows 10-kompatibel versjon. 
 
Spørsmål 
Har du spørsmål om oppgraderingen til nye Windows 10 - er du alltid velkommen til å kontakte vår support på telefon 33 03 57 70.    

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand