SV | NO | DK            Logg inn | Telefon: 33 03 57 70

La oss presentere

Fordelsprogrammet HAPPY


Vi synes at lojalitet skal belønnes. Ikke minst når det gjelder innkjøp av dentalprodukter til tannlegeklinikken. Både nødvendige investeringer og forbruksvarer som kreves i det daglige. Derfor introduserer vi i Unident fordelsprogrammet HAPPY. For det er nettopp hva det handler om i siste instans. En glad og fornøyd tannlege.

Slik fungerer det: Jo flere dentale forbruksprodukter og tenner som krone og bro du kjøper av oss (merket med Happy-figuren i nettbutikken), jo flere bonuspoeng får du til å finansiere større investeringer i klinikken. Direkte eller ved å samle opp bonuspoeng over tid. Hvor mye av innkjøpene som gjøres hos oss er helt opp til deg, som alltid har full frihet til å velge riktig leverandør! Bonuspoengene dine ser du så snart du har gjort din første bestilling med produkter som gir bonus. Du finner dem under "Min konto" når du er innlogget i nettbutikken.

Eksempel 1. Hvis du kjøper dentale forbruksprodukter og/eller tenner for 5167,- i måneden, kan du f.eks. finansiere en CDR 33 digital sensor for bare 1,-

Eksempel 2. Hvis du kjøper dentale forbruksprodukter og/eller tenner for 12 000,- i måneden, kan du f.eks. finansiere en Anthos unit for bare 1,-

Hvis du er interessert i å høre mer om vårt nye fordelsprogram HAPPY, kontakter vi deg gjerne for å fortelle mer. Fyll ut navn, sted og telefonnummer nedenfor, så tar vi kontakt i løpet av kort tid.

ER DU ALLEREDE HAPPY FORDELSKUNDE? 
- Logg inn her for å se dine opptjente poeng under "Min konto" >

Regn ut din bonus

Du kan regne ut dine inntjente bonuspoeng på bakgrunn av hvor mye forbruksmateriell du handler pr. måned. Fyll i summen av forventet månedsforbruk i feltet ved siden av, så ser du hvor stor din bonus kan bli. Dine bonuspoeng kan du f. eks benytte til å finansiere mindre eller større investeringer på klinikken.

 

Observer at denne kalkylen er en allmenn vanlig beregning
Kontakt oss på 33 03 57 70 om du vil ha en eksakt utregning
som dekker inn dine spesifikke behov.

Din estimerte månedlige bonus

Oppgi beløpet
Dette og dette
Beregne

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand