SV | NO | DK            Logga in | Kundetjeneste: 33 03 57 70 | 

ET KOMPLETT JOURNALSYSTEM FOR DIN KLINIKK.

Hva er Nextsys?

Nextsys er elektroniske journalsystemer som i dag brukes innen tannlegekontor, fotterapi, jordmortjenesten, små legekontor, laserterapi, akupunktur, fotsoneterapi, naprapat-behandling, homeopati, fotbehandling, ortopediteknikk, biomekanikk, hudbehandling, neglebehandling, naturterapeut, healing, psykoterapi, massasje, veiledning/coaching, forskning, m.m. Vi legger vekt på at systemene våre er brukervennlige og ikke trenger for mange 'klikk' for å få gjort det du skal. Vi oppfyller alle lovpålagte krav og forsøker å effektivisere arbeidsdagen for brukerne våre. Med våre journalsystemer har du det du trenger på et sted. Vi har dyktige folk på support og dette får vi stadig høre fra våre kunder.

 

Tannleger som tidligere har jobbet med papir-journaler eller andre journalprogram vil raskt kjenne seg igjen. Grafikken er omtrent den samme. Du kan markere hver enkelt flate og knytte denne mot forskjellige behandlinger. Behandlingene er igjen automatisk knyttet mot takster (som enkelt kan korrigeres). Programmet innholder også endojournal, periojournal, regnskap, reseptutskrift, sykemelding og automatisk recall. All funksjonaliteten ligger kun et klikk unna. For de som tidligere har benyttet papirjournal vil man etter kort tid oppnå tidsbesparelse.

I nyere versjon av Nextsys Dental Office finnes også egne moduler for dokumenthåndtering (arkivfunksjon med skanning) og mulighet for å sende interne meldinger mellom brukerne. Teknikerseddel kan valgfritt skrives ut i henholdsvis A4 og A5 format på blanke ark.

Nextsys Flexi er el journalsystem som kan tilpasses den type klinikk du har ved hjelp av moduler.

Pr i dag benyttes Flexi av flest fotterapeuter ag akupunktører , men vi har også kunder innen jordmortjenesten , små legekontor, laserterapi, akupunktur, fotsoneterapi, naprapatbehandling, homeopati, fotbehandling, ortopediteknikk, biomekanikk , hudbehandling, neglebehandling, naturterapeut, healing, psykoterapi, massasje , veiledning/coaching , forskning , m.m.

Vi samarbeider tett med Norsk Fotterapeutforbund for hele tiden å kunne tilpasse systemet til deres krav og retningslinjer.

Høy datasikkerhet ivaretas av Firebird SQL-database og backup-rutinene med Nextsys Backup.

  • Lav brukerterskel, lett å lære.
  • Integrert med moderne teknologi/kommunikasjon (digitalt røntgen, mail, sms m.m).
  • Høy datasikkerhet med SQL database.
  • Tilrettelagt for elektronisk kommunikasjon via Norsk helsenett.
  • Fremtidsrettet funksjonalitet utviklet på siste genereasjon utviklingsverktøy.
  • Nextsys er klargjort for elektronisk kommunikasjon (EDI) og møter dermed de nye kravene til innsending av oppgjør til Helfo samt kommunikasjon med andre helseaktører. Nyeste versjon av Nextsys Dental Office oppfyller alle krav i Norm for informasjonsikkerhet. (ELIN-T og ELIN-T steg 2).

Pentium 2 Ghz eller høyere
2 GB RAM
500 MB diskplass
Skjerm/monitor: SVGA 1280x1024 punkter
Operativsystem: Windows XP, Vista 7, 8, 8.1 eller 10.
Kan også kjøre på MAC, men da med Parallels eller BootCamp.

MERK:
Skal det brukes andre produkter i tillegg, f.eks. digital røntgen eller andre "tunge" programmer, må systemkravene til disse også tas med i vurderingen av maskinvaren. Husk at programvaren ikke kjører sitt beste på en maskin som bare oppfyller minstekravene. Det beste er å ha maskiner som sjenerøst overstiger minstekravene.  Da er du også bedre rustet til å møte endrede spesifikasjoner i fremtiden.

Kontakt oss

MARIANNE SCHULTE
Account Manager – Nextsys
+47 33 20 57 93  |  marianne.schulte@unident.no

ALEKSANDAR STOILJKOVIC
Service/Support Technician IT – Nextsys
+47 33 20 57 94  |  aleksandar.stoiljkovic@unident.no

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand