SV | NO | DK            Logg inn | Kundetjeneste: 33 03 57 70 |  Support 33 03 05 85

Digora fosforskanner
Digora optime uv

RASK - LITEN - SMART!
• Rask og automatisk skanning på bare 4 sekunder
• Kan plasseres sentralt og deles av inntil 8 behandlingsrom
• Unik hygiene gjennom håndfri betjening og innebygd UV-desinfeksjon
• Displayet viser siste røntgenbilde og pasientnavn
• Perfekt bildekvalitet

DIGORA OPTIME UV (PLUS) er designet til å være så enkel og lett so mulig slik at din arbeidsdag skal bli mer effektiv.
Prosedyren til Digora Optime UC foregår raskt og enkelt.
• Bildeplatene settes lett i posisjon i maskinens "munn"
• Fremkallingen tar kort tid og skjer helt automatisk

 

 

Du trenger ikke noe annet tilleggsutstyr som adaptere eller holdere, da Digora Optime UV selv registrerer størrelsen på bildeplaten. Disse fordelene reduserer antall oppgaver du trenger å gjøre. Din daglige jobb går dermed mer effektivt og fleksibelt slik at du får mer tid til pasientene.

Digora Optime UV er liten og kompakt, samt kan brukes i dagslys, og kan derfor plasseres der du selv ønsker. Bildekvaliteten er av meget høyt kaliber, og maskinen kommer med en praktisk liten skjerm.

 

 

Digora optime

Intraorale diagnostikk. På et blunk!
5'th generasjon Digora Optime fortsetter sin revolusjon innen intraoralt bildebehandling siden den opprinnelige Digora maskinen for 20 år siden. Den konsise, lett-å-bruke design gjør den intraorale bildebehandling mer intuitiv og effektiv enn noen gang før. Kompromissløs bildekvalitet, med bokstaveligtalt ingen knapper sin skal trykkes.

Kan benyttes opptil 4 behandlingsrom.

 

Kompakt størrelse
Størrelsen på Digora Optime gir deg muligheten til å plassere den hvor det er mest praktisk for deg. Dette er med på å gjøre din arbeidsdg mer effektiv og komfortabel.

Smart design
Digora Optime har en smart løsning. Den opereres med kun to knapper, av/på og start-knappen. Sett inn bildet og alt gjøres automatisk. Helt fra starten har Digora Optime blitt designet til å være enkel å bruke for å integrere effektivitet inn i tannlegepraksisen.

Hurtig fremkalling
Hurtig fremkalling gjør det mulig å sette inn flere bilder etterhverandre, f.eksempel når du tar en full status av hele munnen

Kan brukes i dagslys
Digora Optime er liten og kan brukes i dagslys. Dette gjør den lettere å plassere der hvor du måtte ønske.

Unident kan tilby deg spesialtilpassede finansieringsløsninger når du skal gjør investeringer på din klinikk. Alle har ulike behov og forutsetninger, og vi hjelper deg å finne løsninger som passer for deg. Uansett om investeringen er stor eller liten, spør oss om råd – det kan det lønne seg!

Lei ditt utstyr
Du disponerer utstyret så lenge avtalen gjelder og slipper å binde selskapets kapital. Dette gir fleksibilitet og det er muligheter for å oppgradere utstyret i avtaleperioden. Du får en fast månedlig sum som er fradragsberettiget.

Telefon: 33 03 57 70

E-post: info@unident.no

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand